Acreditare VET An3

ACREDITARE VET, AN 3

Pregătirea privind managementul de risc.
Tematică:
- situații de forță majoră;
- consecințele nerespectării regulamentelor și a programului de formare;
- retragerea unor participanți.
🌍✈️ Pregătirea ERASMUS - Managementul Riscului
👉Dragii noștri, suntem încântați să vă împărtășim că elevii noștri se pregătesc intens pentru stagiul de practică în cadrul proiectului ERASMUS în Portugalia!
👉🇵🇹 Proiectul nostru cu nr. de referință: 2023-1-RO01-KA121-VET-000118640 se desfășoară cu pasiune și dedicare.
👉Managementul Riscului este Cheia Succesului! Înainte de a pleca în această călătorie minunată, ne asigurăm că toți participanții noștri sunt bine pregătiți să gestioneze orice provocare ce ar putea apărea.
Responsabil pregătire-prof. Nicolae Georgiana
🌍🎭 PREGĂTIRE CULTURALĂ -               Descoperind Cultura Portugheză - Pregătirea Culturală ERASMUS
Salutare prieteni! 🌟 Cu fiecare zi ce trece, ne apropiem tot mai mult de plecarea în stagiul de practică ERASMUS.... în minunata Portugalie! 🇵🇹 Mobilitatea se va derula în cadrul proiectului ERASMUS cu nr. de referință: 2023-1-RO01-KA121-VET-000118640.
Explorăm și Îmbrățișăm Diversitatea! Unul dintre principalele noastre obiective este să înțelegem și să ne conectăm cu frumusețea diversității culturale. De aceea, am investit timp și resurse pentru a ne asigura că fiecare participant înțelege și apreciază tradițiile, istoria și obiceiurile Portugaliei.
🎉 Save the Date: Festivaluri și Evenimente Locale
Pentru a ne asigura că trăim cu adevărat pulsul cultural al Portugaliei, am notat în calendar diverse festivaluri și evenimente locale. 🫶Și, da, vom prinde Festivalul Crăciunului, va fi totul la superlativ!
🤝 Responsabil pregătire-prof. Violeta Drăguț
  • -Aspecte din cadrul stagiului de pregătire practică efectuat de elevii noștri de la calificările profesionale “Lucrător în agricultura ecologică” și “Sudor” în cadrul proiectului ERASMUS + Acțiunea cheie 1- Formare profesională (VET), nr. 2023-1-RO01-KA121-VET-000118640, flux 1, Portugalia, decembrie 2023. Participanții au beneficiat și de pregătire culturală în cadrul acestui stagiu, într-o atmosferă încărcată cu spiritul magic al Crăciunului. Participanții la astfel de proiecte aprofundează practic competențele pe care le-au dobândit la pregătirea teoretică, dobândesc competențe și abilități de lucru în situații din viața reală, beneficiază de exemple de bune practici europene DAR, se dezvoltă și din punct de vedere personal. Suntem bucuroși că putem face aceste lucruri pentru elevii noștri care, de cele mai multe ori, sunt la prima lor călatorie, la prima plecare din familie, la primul zbor cu avionul, iar aceste activități pot crea albume, nu doar în telefoane, ci și în sufletele lor!
  • DISEMINARE MEDIA
  • REVISTA PROIECTULUI-Calea către succesul profesional.