Acasă

Mesaj de întâmpinare

 

  • În numele personalului didactic, didactic-auxiliar și nedidactic al Liceului Tehnologic Costești, vă spunem „Bun venit!”.
  • Vă mulțumim pentru interesul acordat liceului nostru și sperăm că veți găsi utile informațiile din aceste pagini. Site-ul este o creație digitală, literară și artistică ce a luat naștere din spiritul şi sufletul Liceului Tehnologic Costești.
  • Accesându-l, vă invităm să descoperiți reușitele, experințele și abilitățile elevilor noștri, calitatea resursei umane de care dispunem, baza materială în continuă îmbunătățire a instituției noastre, precum și informații de interes educațional pentru toți actorii din domeniului educațional.
  • Veți putea accesa aici, în timp real, și aspecte legate de pulsul școlii, derulate la nivelul instituției, în scopul formării şi consolidării respectului pentru educație și meserie. Ne străduim în fiecare zi să fim la cel mai înalt nivel, să ne perfecționăm!
  • Ne propunem să mediatizăm aici cât mai multe din experiențele noastre educaționale la nivel local, regional, național şi european. Ne dorim ca mesajul în format electronic să ajungă în toate mediile de interes și să propage, ȋn mod constant, un întreg set de valori în măsură să implice promovarea tinerilor,  încurajarea și îndrumarea lor spre educație și inserție pe piața muncii.